Skip to content

Feesten & partijen

Onze specials

Wij vinden dat er altijd wel een reden is om een feestje te vieren! En dat kan heel goed bij Beachclub Royal. Of het nu gaat om de mooiste dag van jouw leven, een belangrijke vergadering of een groot feest om al jouw leveranciers te bedanken, wij regelen het voor je! Van 5 tot 5.000 personen,  met onze ervaring en ruimte zorgen wij dat iedere groep zich thuis voelt bij Beachclub Royal. Of het nu om een knus verjaardagsfeestje gaat of om een 50 jarig jubileum, alles is mogelijk!

Bruiloften

De mooiste dag van jullie leven… En dan uiteraard helemaal naar jullie wens. Wij organiseren al heel wat jaren voor heel veel bruidsparen de mooiste dag van hun leven, en toch is iedere keer weer uniek en bijzonder. Ieder bruidspaar heeft speciale wensen, speciale redenen en speciale gasten. Beachclub Royal zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt, precies zoals van te voren is besproken. Trouwen met de voetjes in het zand? Ons romantische trouwprieel zorgt voor een bijzonder gevoel. Toch liever binnen? Onze prachtige binnenlocaties met uitzicht op strand en zee bieden genoeg mogelijkheden!

Trouwen jullie liever in het gemeentehuis? Natuurlijk kunnen wij ook enkel de receptie, het diner of het trouwfeest voor jou organiseren. Toch alles op één locatie? Alles kan! Samen met de ceremoniemeester gaan wij aan de slag, zodat jullie hier op deze prachtige dag nergens over na hoeven te denken.

Vergaderingen

Om tot nieuwe inzichten te komen, is een verandering van omgeving erg aan te raden. Vooral zakelijk gezien, kan een andere omgeving heel inspirerend zijn. Daarom heeft Beachclub Royal de Business Lounge. Op de eerste etage van ons strandpaviljoen biedt deze ruime vergaderzaal uitzicht op strand en zee, alsmede de juiste technische ondersteuning om de vergadering tot een succes te maken. Tussendoor een gezonde lunch, een activiteit of als afsluiter een goed diner? Alles is mogelijk!

Jubileum/verjaardag

Een jubileum is toch wel één van de mooiste redenen voor een feestje. Het staat voor jarenlang iets goed doen, en dat is heel wat waard. Of het nu gaat om een 25 jarig huwelijk of een bedrijf dat al 25 jaar bestaat, het lijkt ons beide reden om dat eens goed te vieren. Beachclub Royal heeft al voor heel wat mooie partijen jubilea mogen verzorgen, op heel veel diverse manieren. En die van jou verzorgen wij graag weer helemaal naar jouw wens! Alles is mogelijk!

Een extra bijzondere dag, is jouw verjaardag. Of die van iemand waar jij om geeft. Om deze dag zo bijzonder mogelijk te vieren, bieden wij bij Beachclub Royal diverse arrangementen aan, zodat jij deze dag of avond met al jouw vrienden en familie kan vieren. Of dit nu om een kleinere of grotere groep gaat, wij hebben altijd de perfecte locatie voor jouw feestje! Wil je dit heerlijk vieren met een luxe high tea, of liever tot in de late uurtjes op de dansvloer staan? Alles is mogelijk!

20130621-Royal-0621215537-9005

Themafeesten

Wil jij net dat extra kersje op de taart als het gaat om feesten en partijen?
De verscheidenheid aan themafeesten die wij aanbieden staan garant voor een te gekke avond met veel show en entertainment waar men nog lang over na zal praten. De feestlocatie wordt helemaal in het juiste thema omgetoverd. Het thema begint bij ontvangst en eindigt pas als iedereen naar huis is. Voor ieder feestje en voor ieder persoon is er een juist thema te vinden!

Benieuwd naar onze themafeesten?

Bedrijfsevent

De organisatie van bedrijfsevenementen is één van de specialiteiten binnen Beachclub Royal. In samenspraak met de klant organiseren wij al ruim 20 jaar evenementen op maat. Tot in de puntjes verzorgd, van begin tot eind. Bij de organisatie van bedrijfsevenementen houden we rekening met de boodschap die jij over wenst te brengen. De marketing- of businessdoelstelling kan hierbij de leidraad vormen. Wij hebben ontzettend veel ervaring met middelgrote tot zeer grote organisaties waar wij diverse bedrijfsevents, congressen en / of relatiedagen voor hebben mogen organiseren.

Desgewenst nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van het voortraject tot het eindtraject inclusief vervoer, en uiteraard inclusief inrichting en catering.

Uitvaart

Beachclub Royal is bij uitstek dé geschikte locatie om uw overleden dierbare een waardig afscheid te kunnen geven.
De branding van de zee, het ruisen van de wind en de oneindige horizon zijn typerend voor de rust en ruimte die Beachclub Royal te bieden heeft.
De Beachclub beschikt over meerde zalen en een prachtig groot terras wat volledig kan worden ingedeeld en ingericht naar uw wensen. Vanaf 30 gasten beschikt u al over een compleet aangeklede en verzorgde ruimte. Het strandterras leent zich perfect voor uw gezelschap van 50 tot 450 personen.

Een kopje koffie, een borrel, een hapje of een compleet verzorgd dinner om met uw gezelschap uw overleden dierbare te kunnen herdenken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Met de passende sfeer, de intieme setting, de perfecte doorstroming en gratis parkeerfaciliteiten zijn ook condoleances mogelijk bij Beachclub Royal.

De mogelijkheden bij Beachclub Royal zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat wij u kunnen ontzorgen in de organisatie en realisatie van een volledig en waardig afscheid op onze locatie.

De mogelijkheden bespreken?

Meer royal

Openingstijden

za: Open
zo: Open
ma: Open
di: Open
wo: Open
do: Open
vr: Open

door weersomstandigheden kunnen onze openingstijden afwijken.

Website realisatie door JERB.

LOGO-BCR-verticaal-zwart-SCHADUW

Meer royal

Openingstijden

za: Open
zo: Open
ma: Open
di: Open
wo: Open
do: Open
vr: Open

Website realisatie door JERB.